top of page
  • Writer's pictureCaroline Roka

5 nye informasjonsfilmer for Animalia

Jobben min tar meg høyt og lavt og rundt omkring. Og jeg lærer noe nytt hver dag. Nå har jeg vært i hønsegården for både slaktekylling og verpehøner, på kalkunfarm, på rugeri, slakteri og på gårdsdrift med oppdrett av ender, og laget informasjonsfilmer om fjærfe for Animalia. Utrolig interessant og fint å se hvordan de frittgående hønene som legger egg har det, og få følge hele prosessen for slakting av kyllinger, og rugeriet for nyklekkede kalkunkyllinger, og få tilbringe en dag i ulike hønsehus. Og, jeg har blitt positivt overrasket over alle stedene vi besøkte. Fint å se at det er veldig mange bønder som er opptatt av dyrevelferd selv om de driver kommersielt.


10 views0 comments

Kommentare


bottom of page